عکس خبر

امتحانات خرداد ۹۶ مدارس تغییر زمانی ندارد

اخبار کنکور چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۳۹۵

عبدالرسول عمادی رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در پاسخ به این پرسش که «با توجه به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در اردیبهشت 96، آیا تغییری در برنامه زمانی امتحانات مدارس رخ خواهد داد؟»، اظهار داشت: امتحانات مدارس قانون مصوب مجلس شورای اسلامی دارد.

وی افزود: مطابق برنامه، دانش‌آموزان تا پایان اردیبهشت ماه در مدارس حضور خواهند داشت و امتحانات از ابتدای خردادماه مطابق برنامه برگزار می‌شود.

عمادی تاکید کرد: هیچ تغییر و جا به جایی در برگزاری امتحانات پایانی دانش‌آموزان در خردادماه ایجاد نخواهد شد.

رئیس مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه «با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با امتحانات خردادماه دانش‌آموزان، آیا در این خصوص هم تغییر زمانی را شاهد نخواهیم بود؟» گفت: خیر، برگزاری امتحانات پایانی دانش‌آموزان با ماه مبارک رمضان منافاتی ندارد.

وی افزود: تمام مسلمانان در ماه رمضان هم به کار و پیشه خود می‌پردازند و هم با روزه گرفتن عبادت می‌کنند، لذا دانش‌آموزان هم در ماه رمضان برای حضور در امتحانات پایانی خردادماه مشکلی نخواهند داشت.

عمادی تصریح کرد: هیچ برنامه امتحانی در آموزش و پرورش اعم از نهایی، هماهنگ و داخلی تحت تاثیر «انتخابات ریاست جمهوری» و «ماه مبارک رمضان» در سال 96 تغییر و جابه‌جایی نخواهد داشت.

جدیدترین خبرها
خبر 1

هفته نامه پیک سنجش شماره 1461

خبر 1

جزئیات برنامه های مدرسه تلویزیونی ایران

خبر 1

زمان بندی المپیادهای ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد

خبر 1

اطلاعیه اصلاحات دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته محل های پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال 1404