عکس خبر

دوره های غیرمتمرکز آموزش ترافیکی در مدارس سطح غرب تهران

اخبار کنکور شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶

دوره های غیرمتمرکز آموزش ترافیکی ویژه دانش آموزان غرب تهران با هدف نهادینه سازی رعایت قوانین و فرهنگ ترافیکی در کودکان دبستانی برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، غلامحسین سلمانی معاون حمل و نقل و ترافیک این منطقه ضمن بیان خبر فوق گفت: پارک آموزش ترافیک منطقه۲۱ در راستای ضرورت آموزش قوانین ترافیکی به دانش آموزان به عنوان سفیران ترافیکی و آینده سازان ایران اسلامی؛ اقدام به برگزاری دوره های غیرمتمرکز آموزش ترافیکی در سطح مدارس این منطقه کرده است.

وی در ادامه درخصوص اهمیت ویژه آموزش‌های ترافیکی که در برگیرنده برنامه‌هایی است که به نوجوانان می‌آموزد تا کاربرانی با رفتارهای ایمن‌تر باشند؛ تاکید کرد: تحقیقات نشان داده‌ است که آموزش ترافیکی دانش‌آموزان در صورت همراه بودن با تمرین قوانین و مقررات آن، بسیار موثرتر واقع می‌شود که البته برای دستیابی به نتایج بهتر، این برنامه باید با انجام سایر امورمربوط به ایمنی ترافیک نظیر آموزش رانندگان، ساخت محل‌های ویژه رفت و آمد عابران پیاده و نظارت و کنترل و رعایت رفتارهای ایمن در رانندگی، مورد توجه قرار گیرد.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه۲۱ درخصوص برگزاری مرتب دوره های غیرمتمرکز آموزش ترافیکی در مدارس سطح این منطقه افزود: این دوره های آموزشی به طور منظم و هفتگی در مدارس برگزار می شود که در هفته گذشته ۷۰ نفر از دانش آموزان دبیرستان دخترانه شهیدان اکبری از پایه های تحصیلی مختلف به صورت غیر متمرکز در این دوره های آموزشی شرکت کردند.

سلمانی در پایان خاطرنشان کرد: در پایان هر دوره آموزشی، توسط آموزشگران پارک ترافیک منطقه۲۱ سوالاتی از دانش آموزان پرسیده شده و به نفراتی که به سوالات پاسخ صحیح داده بودند با اهدای جوایزی تقدیر شد.

جدیدترین خبرها
خبر 1

افت نمرات یازدهمی ها و دوازدهمی ها+ جزئیات

خبر 1

تاثیر قطعی معدل در کنکور، طبق قانون

خبر 1

مشابهت های آزمونهای تیزهوشان و آزمون های آزمایشی گاج

خبر 1

فهرست دروس و کتاب های منبع سؤالات آزمون ورودی سراسری سال 1405 براساس نظام جدید 3-3-6