عکس خبر

خرداد آخرین روز امتحانی دانش آموزان

اخبار کنکور شنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۶

مدیرکل دفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دانش آموزان روزه‌دار حتما به توصیه‌های متخصصان تغذیه توجه کنند گفت: دبیرستانی‌ها می‌توانند سحرها بیدار بمانند و از فرصت طلایی که وجود دارد برای مطالعه و مرور دروس خود استفاده کنند و برای رفتن به جلسه امتحان آماده شوند.

عظیم محبی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تقارن ایام امتحانات پایانی دانش آموزان با ماه مبارک رمضان و ایام روزه‌داری اظهار کرد: تغییر تاریخ برگزاری امتحانات خرداد امکان پذیر نبود و دانش آموزان از روز دوم خرداد وارد امتحانات شدند.

وی افزود: چند سال آینده هم همینگونه است و زمان امتحانات دانش آموزان با ماه مبارک رمضان تقارن دارد و باید به این شرایط عادت کرد.

مدیردفتر آموزش متوسطه اول وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه دانش آموزانی که روزه می‌گیرند حتما به توصیه‌های متخصصان تغذیه توجه داشته باشند گفت: دبیرستانی‌ها می‌توانند سحرها بیدار بمانند و از فرصت طلایی که وجود دارد برای مطالعه و مرور دروس خود استفاده و برای رفتن به جلسه امتحان آماده شوند و سپس استراحت کنند.

به گزارش ایسنا، امتحانات پایانی دانش آموزان از دوم خرداد شروع شده و تا بیست و پنجم این ماه ادامه دارد.

جدیدترین خبرها
خبر 1

افت نمرات یازدهمی ها و دوازدهمی ها+ جزئیات

خبر 1

تاثیر قطعی معدل در کنکور، طبق قانون

خبر 1

مشابهت های آزمونهای تیزهوشان و آزمون های آزمایشی گاج

خبر 1

فهرست دروس و کتاب های منبع سؤالات آزمون ورودی سراسری سال 1405 براساس نظام جدید 3-3-6