عکس خبر

بیش از 40 درصد دانش آموزان جهان دچار بی خوابی اند

اخبار کنکور چهارشنبه ۰۳ آبان ۱۳۹۶

به گزارش خبرگزاری فارس، نتایج یک بررسی نشان داد، بیش از 40 درصد دانش‌آموزان در سال 2015 کمتر از 7 ساعت خوابیدند. 

اکثر کارشناسان بهداشتی معتقدند، دانش‌آموزان به 9 ساعت خواب در طول شبانه روز نیاز داند و این در حالیست که بیش از 40 درصد آنها بیشتر از اینکه بخوابند و استراحت کنند، در فضای مجازی و اینترنت هستند. 

پژوهشگران باور دارند، استفاده از رسانه‌های اجتماعی در میان دانش‌‌آموزان به طور قابل توجهی با کاهش کیفیت خواب، اعتماد به نفس پایین، افزایش اضطراب و سطح افسردگی در ارتباط است؛ از طرف دیگری عدم خواب کافی منجر به ترشح بالای هورمون‌های استرس و هورمون‌های تنظیم کننده گرسنگی می‌شود که همین موضوع احتمال پرخوری و اضافه وزن را به همراه دارد.

محققان با تاکید بر این مسئله که رفتار و استفاده از شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی با خطر تضعیف سلامت روان گره خورده است، گفتند: «بین افسردگی و بی‌خوابی ارتباط مستقیم وجود دارد و از سال 2009، تعداد دانش‌اموزانی که دچار کمبود خواب هستند، 3 برابر افزایش یافته است».

بر اساس نتایج داده‌ها، دانش‌‌آموزان بیش از هر زمان دیگری دچار بی‌خوابی‌اند؛ به طور متوسط هر دانش‌آموز حداقل 5 ساعت از روز را برای فضای مجازی اختصاص می‌دهد.

جدیدترین خبرها
خبر 1

مجبورید که بچه هایتان را به پیش دبستانی بفرستید

خبر 1

امتحانات داخلی تهران لغو شد

خبر 1

سازمان سنجش: کنکور اعتبار جهانی دارد

خبر 1

آموزش وپرورش در مسیر تحول؛ از اولویت دولت تا گام دوم عدالت آموزشی، مدرسه محوری و مهارت آموزی