عکس خبر

تنها راه حذف کنکور چیست؟

اخبار کنکور شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶

محمد مهدی زاهدی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، با بیان اینکه باید وزارت آموزش و پرورش را مکلف به حذف کنکور کنیم، گفت: تنها راه حذف کنکور توسعه آزمون‌های استاندارد از سوی وزارت  آموزش و پرورش است.

وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش تاکنون نتوانسته خود را با قوانین مصوب مجلس در حذف کنکور وفق دهد، ادامه داد: در قانون مصوب مجلس ذکر شده تا سال 98 باید حداقل 85  درصد از دانشجویان در دانشگاه‌ها باید از طریق برگزاری آزمون‌های استاندارد جذب شود.

نماینده مردم کرمان تصریح کرد: برای جذب 15 درصد باقی مانده باید شورای پذیرش سنجش دانشجو که در قانون پیش‌بینی شده تصمیم‌گیری کند و شاید لازم باشد برای برخی از رشته‌های پر متقاضی همچنان کنکور برگزار شود.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار داشت: باید هرچه سریعتر وزارت آموزش و پرورش خود را باید قوانین مصوب در مجلس وفق دهد که تا دست برخی از افراد سودجو  که برای خود دکان کاسبی به راه انداخته‌اند از کنکور کوتاه شود.

جدیدترین خبرها
خبر 1

برگزاری آزمون ۹ آبان ۱۴۰۴ در نمایندگی های آزمون های گاج سراسر کشور

خبر 1

نتایج نهایی پذیرش رشته های شرایط خاص کنکور سال ۱۴۰۴ اعلام شد

خبر 1

نتایج نهایی پذیرش دانشجو معلم از استعدادهای برتر ملی اعلام شد

خبر 1

الزام انصراف قطعی پیش از ثبت نام کنکور ۱۴۰۵ برای دانشجویان علوم پزشکی