عکس خبر

افزایش 40 درصدی تاثیر نمرات امتحان نهایی در کنکور 98

خبر یکشنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۶

به نقل از خبرگزاری ایسنا، علی زرافشان در نشست خبری وزیر آموزش و پرورش درباره حذف کنکور سراسری اظهار کرد: با توجه به نابرابری‌های پذیرش در کنکور از گذشته مناطق به سه دسته تقسیم و ضرایب محرومیت در نتیجه نهایی درنظر گرفته می‌شد.

وی افزود: در سال 98 اولین گروه فارغ التحصیلان نظام جدید آموزشی به کنکور سراسری می رسند و تصمیمات برای پذیرش آنها بررسی خواهد شد.

زرافشان با اشاره به تاثیر نمرات دروس نهایی در کنکور سراسری گفت: فردا در جلسه ای در این باره تصمیم گیری می‌شود. اکنون تاثیر نمرات نهایی در کنکور 30 درصد است. پیشنهاد ما افزایش 40 درصدی تاثیر سوابق دروس امتحان نهایی در کنکور سال 98 است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش تمام مصوبات شورای سنجش و پذیرش را انجام داده است گفت: وظیفه ای نیست که تعیین شده اما اجرا نشده باشد.

جدیدترین خبرها
خبر 1

زمان دریافت کارت آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی اعلام شد/رقابت دانش‌آموزان ۲۹ خرداد

خبر 1

تصمیمات جدید درباره تاثیر «سوابق تحصیلی یازدهمی‌ها» در کنکور و ترمیم نمره

خبر 1

تاثیر سوابق پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۵ مثبت شد/تعیین ۶ درس نهایی برای کنکور ۱۴۰۶

خبر 1

تیم ملی