عکس خبر

شرکت ۳میلیون دانش آموزومتقاضی ایجادسابقه وترمیم نمره،درآزمون های نهایی متوسطه دوم

اخبار کنکور شنبه ۰۵ اسفند ۱۴۰۲

شرکت ۳میلیون دانش آموزومتقاضی ایجادسابقه وترمیم نمره،درآزمون های نهایی متوسطه دوم

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش، از برگزاری ۱۲۰ عنوان درس دوره دوم متوسطه کشور درقالب آزمون های نهایی خبر داد و افزود: این آزمون ها با شرکت یک‌میلیون و۸۰۰هزاردانش آموز،و یک میلیون و دویست هزار متقاضی ایجاد سابقه و ترمیم نمره برگزار خواهد شد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش ، محسن زارعی، پیش از ظهر امروز در گردهمایی مدیران آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق، معاونین آموزشی ادارات، کارشناسان آموزشی،مدایران دبیرستان های دوره دوم متوسطه و بزرگسالان استان اظهار کرد: روش تدریس باید بر پایه محتوا و برنامه درسی تدوین و طراحی شود.

وی، از  دانش آموز، به عنوان مهمترین عامل در فرایند یادگیری و یادگیری، یاد کرد و ادامه داد: معلم نبایدحافظه محور بوده و در فرایند تعلیم و تربیت به دنبال حفظ کردن مطالب و مفاهیم از سوی دانش آموزان باشد.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش، طرح سوالاتی که حافظه شناختی دانش آموزا را بالا برده و سطح یادگیری و ادراک ایشان را افزایش دهد را  پایه و اساس فرایندی و یادگیری یادگیری دانست و عنوان کرد:لازمه هدایت درست و صحیح فرایند یاددهی و یادگیری ارزشیابی درست و صحیح است.

این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش، با بیان این که ارزشیابی صحیح و شناختی حلقه گمشده فرایند یاددهی و یادگیری است؛ تصریح کرد: بر اساس سند تحول بنیادین و طرح درس ملی، معلم، در کلاس درس، تنها انتقال دهنده پیام و معلومات نبوده بلکه باید نقش تسهیلگری داشته باشد.

وی،باانتقادازشیوه برگزاری آزمون های سراسری،یادآورشد: آزمون سراسری بر اساس محفوظات و قدرت مهارت‌های حافظه محور د قالب سوالات تستی طراحی شده و از مسائل شناختی به دور است از این رو مسیر ارزشیابی باید به گونه‌ای طراحی شود که بر مبنای سند تحول و در حوزه‌های شناختی و ادراکی باشد.

رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی وزارت آموزش و پرورش، بازگشت مرجعیت به کلاس درس و مدرسه را مهم‌ترین دستاوردی دانست که نظام تعلیم و تربیت آن دست یافته و باید از آن صیانت شود.

وی، بر نمایش نمای واقعی آموزش و پرورش در در استان‌ها و کشور تاکید کرد و اضافه کرد: اولین قدم در اصلاح امور ، شناخت، رفع نواقص و مرتفع کردن مشکلات دانش آموزان در برنامه درسی است.

این مقام مسئول در وزارت آموزش و پرورش، کسب و حفظ مقام دوم کشور در حوزه امتحانات نهایی را محصول تلاش معلمان سخت کوش و مدیران زحمتکش مدارس خراسان جنوبی برشمرد و خاطر نشان کرد: توجه به مدارس دولتی مهمترین رویکرد وزارت آموزش و پرورش است.

به گفته زارعی، دبیرستان بهاباد یزد بهترین عملکرد در مدرسه دولتی کشور داشته است و علت این امر نبود مدارس خاص دراین شهر است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: بیش از ۱۱ هزار دانش آموز پایه های دهم، یازدهم و دوازدهم و متاضی ترمیم نمره و ایجاد سابقه در آزمون های نهایی استان شرکت می کنند.

به گفته موسوی نژاد، آموزش و پرورش به عنوان مرجع و مدارس به عنوان پایگاه های تعلیم و تربیت بهترین بستر برای رشد شخصیت، مهارت آموزی، علم آموزی، خدا محوری و خودباوری دانش آموزان است.

جدیدترین خبرها
خبر 1

افت نمرات یازدهمی ها و دوازدهمی ها+ جزئیات

خبر 1

تاثیر قطعی معدل در کنکور، طبق قانون

خبر 1

مشابهت های آزمونهای تیزهوشان و آزمون های آزمایشی گاج

خبر 1

فهرست دروس و کتاب های منبع سؤالات آزمون ورودی سراسری سال 1405 براساس نظام جدید 3-3-6