عکس خبر

برگزاری چهار المپیاد علمی جدید در سال 1403/ راه اندازی المپیاد هوش مصنوعی و علوم و فناوری های هسته ای برای اولین بار

اخبار کنکور شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳

برگزاری چهار المپیاد علمی جدید در سال 1403/ راه‌اندازی المپیاد هوش مصنوعی و علوم و فناوری‌های هسته‌ای برای اولین بار

تهران (پانا) - رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان از برگزاری چهار المپیاد علمی جدید در سال 1403 خبر داد.

سیدرضا حسینی در گفت‌وگو با پانا با بیان اینکه باشگاه دانش‌پژوهان جوان در حال بازنگری در المپیادها براساس نیازهای کشور است، اظهار کرد: «‌با توجه به بروز و ظهور علوم نوین‌ و بر اساس نیازهای کشور، در ‌سال جاری المپیاد هو‌ش مصنوعی و المپیاد علوم و فناوری هسته‌ای را با کمک سازمان انرژی اتمی برگزار خواهیم کرد.»

وی همچنین از راه‌اندازی المپیاد فلسفه ‌و منطق در آینده نزدیک خبر داد و گفت: «‌دو المپیاد هم به اسم ‌«مدیریت و اقتصاد» و «تفکر و کارآفرینی» داشتیم که این‌ها جدی گرفته شدند و تحت عنوان یک المپیاد به اسم «مدیریت، ‌حکمرانی و اقتصاد» با کمک مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست‌جمهوری انشاءالله امسال برگزار خواهد شد.»

رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان اضافه کرد: «‌المپیاد مدیریت، حکمرانی و اقتصاد پس از مرحله کشوری، به‌صورت یک مسابقه بین‌المللی نیز برگزار خواهد شد.»

حسینی گفت: «‌المپیاد هوش مصنوعی ‌در سطح‌ جهانی وجود دارد و انشاءالله برگزیدگان المپیاد ملی هوش مصنوعی که برای اولین بار، امسال بر‌گزار می‌شود ‌به مسابقات جهانی اعزام خواهند شد. ‌برای منطق و فلسفه و المپیاد علوم و فناوری‌های هسته‌ای نیز متناظرهای بین‌المللی وجود دارد که انشاءالله با کمک سازمان‌های مربوطه، دانش‌‌آموزان را به این المپیادها نیز ‌اعزام خواهیم کرد.»

جدیدترین خبرها
خبر 1

مجبورید که بچه هایتان را به پیش دبستانی بفرستید

خبر 1

امتحانات داخلی تهران لغو شد

خبر 1

سازمان سنجش: کنکور اعتبار جهانی دارد

خبر 1

آموزش وپرورش در مسیر تحول؛ از اولویت دولت تا گام دوم عدالت آموزشی، مدرسه محوری و مهارت آموزی