عکس خبر

فرآیند ایجاد سابقه تحصیلی از ماه آینده آغاز می شود؛ چه کسانی می توانند اقدام کنند؟

اخبار کنکور دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳

فرآیند ایجاد سابقه تحصیلی از ماه آینده آغاز می‌شود؛ چه کسانی می‌توانند ‌اقدام کنند؟

تهران (پانا) - رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت آموزش و پرورش با بیان اینکه دیپلمه‌های سال ۱۴۰۲ و قبل از آن برای شرکت در آزمون سراسری سال آینده حتما باید سابقه تحصیلی ایجاد کنند گفت‌ دیپلمه‌های امسال نیز می‌توانند برای شرکت دوباره در آزمون سراسری، فقط یکبار معدل خود را در امتحانات نهایی سال آینده ترمیم کنند.

‌محسن زارعی با بیان اینکه زمانی که فراخوان برای ایجاد سابقه تحصیلی داده می‌شود باید ثبت‌نام انجام شود گفت: افراد همزمان در آزمون‌های خرداد ماه سال جاری تحصیلی شرکت می‌کنند.

 

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: دیپلمه‌های سال ۱۴۰۲ و قبل از آن برای شرکت در آزمون سراسری سال آینده حتما باید سابقه تحصیلی ایجاد کنند. دیپلمه‌های امسال نیز می‌توانند برای شرکت دوباره در آزمون سراسری، فقط یکبار معدل خود را در امتحانات نهایی سال آینده ترمیم کنند.

وی با بیان اینکه برای دروس موثر باید ثبت‌نام انجام شود افزود: این دروس موثر شامل دروس عمومی و برخی از دروس تخصصی است که هر کدام سهمی را در ۲۰ درصد تولید می‌کنند.

زارعی با بیان اینکه برای عزیزانی که در پایه دوازدهم سابقه تحصیلی دارند این امکان فراهم شده که در ترمیم نمره اقدام کنند ادامه داد: اطلاع‌رسانی جهت انجام ثبت‌نام صورت می‌گیرد که به صورت الکترونیکی است.

 وی اظهار کرد: تلاش می‌شود در ماه آینده ثبت‌نام را آغاز کنیم.

جدیدترین خبرها
خبر 1

هفته نامه پیک سنجش شماره 1461

خبر 1

جزئیات برنامه های مدرسه تلویزیونی ایران

خبر 1

زمان بندی المپیادهای ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد

خبر 1

اطلاعیه اصلاحات دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته محل های پذیرش صرفا با سوابق تحصیلی سراسری بهمن ماه سال 1404