افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان به ۳۰ سال قطعی شد
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از نهایی شدن مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان به ۳۰ سال خبر داد.
به گزارش ایسنا، وی اعلام کرد: مصوبه مربوط به افزایش سقف سنی داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان، پس از طی مراحل کارشناسی و بررسی در کمیسیونهای تخصصی، به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسیده و هفته گذشته جهت تایید نهایی برای رئیسجمهور ارسال شده است.
بر اساس این مصوبه، سن مجاز داوطلبان ورود به دانشگاه فرهنگیان از سال آینده (۱۴۰۵) به ۳۰ سال تمام افزایش خواهد یافت. این تغییر در راستای اصلاح شرایط پذیرش دانشجومعلمان و پاسخ به نیازهای نظام آموزشی کشور در جذب نیروی انسانی توانمند و علاقهمند به حرفهی معلمی صورت گرفته است.
گفتنی است، پیش از این، حداکثر سن ورود به دانشگاه فرهنگیان برای داوطلبان کنکور سراسری ۲۴ سال تمام بود و افزایش آن به ۳۰ سال میتواند فرصت دوبارهای برای بسیاری از علاقهمندان به حرفه معلمی فراهم کند.