بسیاری از مطالب کتب درسی فایده ای برای دانش آموزان ندارد


به گزارش خبرگزاری فارس، حجت الاسلام و المسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز کشور در اختتامیه دومین اجلاس از دوازدهمین کنگره اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان اظهار داشت: دانشگاه ها، آموزش و پرورش و حوزه با این دروس رسمی که اکنون تدریس می شود به جایی نمی رسند و باید به فکر گسترش مهارت آموزی باشیم.

وی با اشاره به وجود 64 هزار حدیث راجع به کار و مهارت افزود: این مسئله نشان از اهمیت کار و مهارت در اسلام است و در ادعیه ما آمده که از علم بی خاصیت به خدا پناه می برم.

حجت الاسلام و المسلمین قرائتی اضافه کرد: بسیاری از مطالب طرح شده در کتب درسی ما تنها برای پر کردن ذهن دانش آموزان است و فایده ای برای دانش آموزان ندارد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور بیان داشت: خاک آموزش و پرورش را باید عوض کرد و مشکل ما نداشتن مرد تحول است.

وی با بیان اینکه باید نیازهای واقعی و مهارت جایگزین محفوظات شود، ادامه داد: به رهبر انقلاب در این خصوص نامه نوشتم و ایشان جوابی با این مضمون ارسال کرد: "مسئله مهارت آموزی مورد نظر نیازی حتمی و جدی است که لازم است بر آن تاکید شود".

حجت الاسلام و المسلمین قرائتی خاطر نشان کرد: هنر خنده حلال و خنداندن مردم هم در بسیاری از افراد وجود ندارد و در بسیاری از زمینه ها مهارتهای اجتماعی و حرفه ای دانش آموزان پایین است و باید نهضتی برای تحول در تمام زمینه های مهارت ایجاد شود.

وی تصریح کرد: علم غیر مفید را باید حذف کنیم و همه باید بسیج شوند تا این نهضت به جایی برسد.

رییس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه ارزش علم در افزودن بندگی است، خاطر نشان کرد: دانش آموزان به دروس آموزش و پرورش اکتفا نکنند و به دنبال کسب علوم مفید بروند.