۲۳ خرداد؛ آخرین مهلت خرید اینترنتی کتاب های درسی


۲۳ خرداد؛ آخرین مهلت خرید اینترنتی کتاب‌های درسی

   

تهران (پانا) - معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی اعلام کرد​ دانش‌آموزان پایه‌های دوم تا دوازدهم فقط تا ۲۳ خرداد فرصت دارند کتاب‌های درسی خود را از طریق سامانه فروش کتاب‌های درسی خریداری کنند.

به گزارش صدا و سیما، اسدالله مرتضایی گفت: آمار‌ها نشان می‌دهد هنوز یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانش‌آموز برای خرید کتاب‌های درسی اقدام نکرده‌اند که اگر تا ۲۳ خرداد اقدام نکنند، سامانه فروش کتاب‌های درسی بسته خواهد شد.

وی گفت: البته خرید اینترنتی کتاب‌های درسی برای پایه‌های اول ابتدایی، هفتم و دهم از ۸ تیر آغاز می‌شود و تا ۱۵ شهریور ادامه خواهد داشت و از ۱۷ شهریور تا پایان شهریور، مهلت اصلاح کتاب‌های خریداری شده در سامانه است.

معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تاکید کرد: از ۱۴۳ میلیون جلد کتاب درسی سال تحصیلی آینده، تعداد ۱۳۵ میلیون جلد کتاب چاپ شده است و همه کتاب‌ها امسال از طریق مدارس توزیع می‌شود و کتابفروشی‌ها امسال هیچ دخالتی در توزیع و فروش کتاب‌ها ندارند.

مرتضایی ادامه داد: قیمت کتاب‌ها امسال به طور میانگین نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد برای هر دوره افزایش یافته است و کتاب‌ها برای دانش‌آموزان استان سیستان و بلوچستان، رایگان خواهد بود. کتاب‌ها از اول شهریور در مدارس توزیع می‌شود و می‌توانیم درصورت بازگشایی زودتر مدارس، کتاب‌ها را نیز زودتر دراختیار دانش‌آموزان قرار دهیم.

معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی افزود: امسال هیچ کسری کتاب نداریم و بخشی از کاغذ‌های کتاب‌ها، داخلی و بخشی نیز خارجی خواهد بود.

مرتضایی به یارانه چاپ کتاب‌ها نیز اشاره کرد و گفت: امسال برای چاپ کتاب‌های درسی ۴۵ میلیون دلار یارانه اختصاص یافت و برای سال آینده این یارانه به ۳۸ میلیون دلار کاهش خواهد یافت.

وی افزود: امسال با تغییر قطع برخی کتاب‌ها از وزیری به رحلی، بیش از دو هزار تن از دورریز کاغذ صرفه جویی شده است و امسال بیشتر کتاب‌های ابتدایی به صورت قطع رحلی خواهند بود.

معاون سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی گفت: امسال ۹۹۲ عنوان کتاب درسی برای دانش‌آموزان در نظر گرفته‌ایم که ۵۱ عنوان برای دانش‌آموزان ابتدایی و ۵۰۴ عنوان فنی و حرفه‌ای و کار دانش و بقیه مربوط به دوره‌های نظری است و امسال هیچ کتاب جدید التالیف نخواهیم داشت.

منبع: پانا